Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Χωρίς περιθώρια αισιοδοξίας για τις ανεμογεννήτριες στην Ψαρομύτα




Καθιερωμένα πλέον το θέμα των ανεμογεννητριών στην Ψαρομύτα, όπως πραγματοποιείται δημοτικό συμβούλιο στη Δωρίδα, είναι θέμα συζήτησης. Στο ερώτημα που τέθηκε σχετικά με το που βρίσκονται οι διαδικασίες σήμερα, αλλά και για το εάν η επιτροπή που έχει συσταθεί από το δήμο έχει προχωρήσει το θέμα, ο δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης δεν άφησε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Όπως σημείωσε η νομική υπηρεσία μετά από έναν κύκλο επαφών με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, δεν έχει βρει κάποιο επιπλέον στοιχείο το οποίο θα μπορέσει να σηκώσει πάνω του την εναντίωση στο έργο. Είπε πως εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα πρέπει η επιτροπή να έχει ολοκληρώσει και την έκθεσή της, φέρνοντάς την στο δημοτικό συμβούλιο, και στη συνέχεια το σώμα να αποφασίσει για το ποιες μπορεί να είναι οι επόμενες ενέργειες. «Δυστυχώς δεν έχουμε βρει κάτι, όπως κάτι δεν προέκυψε και στη συζήτηση που κάναμε με τον Περιφερειάρχη», είπε ο δήμαρχος καταλήγοντας.
πηγή: έντυπη έκδοση Εν Δελφοίς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΠΈΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΕ ΤΕΛΙΚΌ ΣΤΑΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΑΝ Η ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ NATURA, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΕΣ. ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ.