Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αχαΐα: Γονείς καταγγέλλουν ότι δασκάλα δεν έδωσε το κολατσιό στους μαθητές της για να τα τιμωρήσει!




Δασκάλα σε σχολείο της Αχαΐας φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, να απαγόρευσε το κολατσιό στους μαθητές της, επειδή κάποιοι από αυτούς έβαλαν κόλλα στην καρέκλα της, με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ρούχα της.

Όπως αναφέρει το tempo24, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο διευθυντής του σχολείου αλλά και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους οι γονείς, η δασκάλα απαγόρευσε στα παιδιά να πάρουν το κολατσιό που προσφέρει η Μητρόπολη Πατρέων, ως τιμωρία για την πράξη τους. Τόσο ο διευθυντής του σχολείου όσο και διευθυντής της Πρωτοβάθμιας, Β. Πασσας, αναφέρουν πως η δασκάλα έδωσε το κολατσιό στα παιδιά στο τρίτο διάλειμμα, αντί για το πρώτο. "Μπορεί να ενέχει μια υπερβολή η απόφαση αυτή, όμως εκτιμώ ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, γιατί στο μεταξύ μπορεί μερικά παιδιά να είχαν φάει το δικό τους κολατσιό που φέρνουν από το σπίτι ή παίρνουν από το κυλικείο", δήλωσε στο tempo24.gr ο κ. Πασσάς.
O διευθυντής της σχολικής μονάδας, δήλωσε πως το κολατσιό διανεμήθηκε κανονικά στην τάξη στο τρίτο διάλειμμα.
Σύμφωνα με τον κ. Πασσά, την Τρίτη θα βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο, σχολικός σύμβουλος της Περιφέρειας. Ερωτηθείς αν η επίσκεψη έχει να κάνει με το συγκεκριμένο περιστατικό, ο κ. Πασσάς, ανέφερε ότι το συγκεκιριμένο σχολείο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν και στο πλαίσιο αυτό, θα συζητηθεί και το εν λόγω περιστατικό.
Πηγή:tempo24 Φωτογραφία:Sooc

Δεν υπάρχουν σχόλια: