Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ κος ΕΥΣΤ. ΘΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΕΡΙ… ΑΙΜΑΤΟΣ.


Σηκώνει το γάντι ο αντιδήμαρχος Πολυδρόσου και µε επιστολή του στην ΩτΦ για τις δηλώσεις ∆ρακόπουλου τονίζει...


- “Θα επιµείνουµε ακόμη και αν µας φέρουν τα ΜΑΤ ή τον Ελληνικό Στρατό”

- ”Δεν  πρέπει να αγνοεί τις χίλιες (1000) περίπου υπογραφές που έχουν μαζευτεί” τονίζει για τον κο ∆ρακόπουλο

Σηκώνει το γάντι της πρόσκλησης ∆ρακόπουλου ο αντιδήμαρχος της ∆. Ε. Παρνασσού Στάθης Θάνος και µε επιστολή του στην ώρα της Φωκίδας σημειώνει ότι ακόμη και αν πάνε τα ΜΑΤ ή ο Ελληνικό Στρατός δεν θα αλλάξει η απόφαση του ντόπιου πληθυσμού “Θα δίναμε και τη ζωή µας και το αίμα µας για το χωριό µας” θα πει χαρακτηριστικά

Αναλυτικά η απάντηση του κου Θάνου.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙ∆ΑΣ»

Σε απάντηση του δημοσιεύματος του κ. ∆ρακόπουλου ότι δηλαδή θα χυθεί αίμα στη Σουβάλα για το λατομείο, θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι είμαστε εδώ και τον περιμένουμε αυτόν, τα ΜΑΤ και τον Ελληνικό στρατό αν θέλει. Θα πρέπει να ξέρει ότι µ΄ αυτά τα λόγια µας κάνει πιο δυνατούς και µας συσπειρώνει περισσότερο.

Αυτό για να ξέρει ότι δεν φοβόμαστε και θα δίναμε για το χωριό µας ακόμη και την ζωή µας και το αίμα µας. Θα ήθελα όμως να τον παρακαλέσω να περιμένει λίγο, να χύσουμε όσο αίμα µας απομείνει μετά την αιμοδοσία στις 16/2/2013.

Εμείς βέβαια δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του κυρίου αυτού που κατά τ’ άλλα θέλει να κάνει σοβαρή επένδυση στο χωριό µας. Τώρα ξεσκεπάστηκε και είδαμε µε τι Επιχειρηματία αλλά και άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Θα παλέψουμε µε όλα τα δικαστικά μέσα που µας παρέχει ο νόμος και στο τέλος θα δούμε.

Θα πρέπει ο κύριος αυτός να κατανοήσει τις εύλογες και δικαιολογημένες αντιδράσεις των συγχωριανών µας και να µην προκαλεί µε τέτοιου είδους δηλώσεις.
Πρέπει να κατανοήσει ότι τέτοιες επενδύσεις εάν δεν έχουν την πλήρη αποδοχή της τοπικής κοινωνίας δεν πρόκειται να προχωρήσουν, και να µην αγνοεί τις χίλιες (1000) περίπου υπογραφές που έχουν μαζευτεί.

Είμαστε αποφρασμένοι λοιπόν να αποτρέψουμε την ίδρυση του λατομείου µε οποιοδήποτε κόστος . Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από τον κύριο ∆ρακόπουλο και να µην µας προκαλεί.

Ο ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ∆. Ε.ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΘΑΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: