Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

5ο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής , στην Άμφισσα


5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ «ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ»

Η Ομάδα Επείγουσας Ιατρικής Φωκίδας, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, διοργανώνει το 5ο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής με θέμα: ¨Απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις» στις 24 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα.

Η επιλογή του φετινού θέματος του Σεμιναρίου είναι προφανής: στη καθημερινότητα μας συμβαίνουν συχνά ατυχή γεγονότα τα οποία δυνητικά μπορούν να προκαλέσουν απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις.  Η ηλίαση, η θερμοπληξία, η λιποθυμία, η ηλεκτροπληξία, τα δήγματα εντόμων ή ερπετών και η δηλητηρίαση με φάρμακα είναι όχι σπάνια συμβάματα τα οποία, σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να απαιτήσουν επείγουσα προνοσοκομειακή ή και νοσοκομειακή αντιμετώπιση. Σκοπός λοιπόν του Σεμιναρίου είναι η ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών που παρουσιάζονται στην αντιμετώπιση αυτών των ασθενών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με την επείγουσα ιατρική (ιατρούς, νοσηλευτές διασώστες κ.λ.π) αλλά και στους απλούς πολίτες. Σας καλούμε να παρευρεθείτε στις εργασίες του Σεμιναρίου (συμμετοχή ελεύθερη) τη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 6:00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. 



Υπεύθυνοι σεμιναρίου :
Α.Ζαχαρόπουλος, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής, Γ.Ν. Άμφισσας
Α.Κυριακίδης, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, Γ.Ν. Άμφισσας

                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: