Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΙΤΕΑ… Γνώριζαν οι Τοπικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι της Ιτέας, την εισήγηση της κας Αντιδημάρχου για μεταφορά του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας στη Χαλκίδα (Ο.Λ.Ν.Ε.);;; - ΕΓΓΡΑΦΟ από τον Μάρτιο του 2016!




Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΚΑΠΟΥΡΟΥ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ

Φωτογραφία της Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη.

Με ποιά αρμοδιότητα η Αντιδήμαρχος της Δημ. Εν. Ιτέας κα Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη ζητούσε την μεταφορά του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας;;;


1.   Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας κος Τέντ Γουώρθ, συγκάλεσε τοπικό συμβούλιο καλώντας σχεδόν 40 συλλόγους και φορείς να ενημερωθούν για κάτι που όπως φάνηκε δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος!

2.   Η τοπική σύμβουλος Ιτέας  κα Μαρία Καλπούζου με ένα από τα τέκνα της, συγκέντρωνε υπογραφές χωρίς να ενημερώνει  αναλυτικά τους δημότες για τον σκοπό του συμβουλίου. Πολλοί έμειναν με απορίες και δεν πήγαν καν στο συμβούλιο παρά την έκκληση της συμβούλου και στα Μ.Μ.Ε!

3.    Η τοπική σύμβουλος Κίρρας κα Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου και αυτή με δημόσιο κάλεσμα τάσσετε για ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με έδρα την Ιτέα, τονίζοντας: “Επί πλέον κινδυνεύει να μεταφερθεί ο φορέας και να αποφασίζεται στην Χαλκίδα η διαχείριση του Λιμανιού και των ακτών μας, που άλλωστε επιτάσσουν λειτουργία Λιμενικού Ταμείου. ” ;;;;;

Ποιος Νόμος λέει ότι το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας θα ενωθεί με αυτό της Χαλκίδας (Ο.Λ.Ν.Ε.);;;;

4. Είχε ενημερώσει η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας κα Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη τους παραπάνω τοπικούς συμβούλους πριν το συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης, για την συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη τον Μάρτιο του 2016 και την εισήγησή της για μεταφορά του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας στη Χαλκίδα;;;;

Από φιάσκα-συμβούλια που έχουν γίνει κατά καιρούς το μόνο που καταφέρνουν οι διοργανωτές τους, είναι να παραμένει ανημέρωτος πολύς κόσμος της Ιτέας!


Θα επανέλθω την επόμενη εβδομάδα με όλη την εισήγηση της κας Αντιδημάρχου Ιτέας που έχει ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον! Ε.Κ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά Ιτιώτες δεν θα έχετε ελαφρυντικό που θα ψηφίσετε την εν λόγω κυρία. Συνταξιοδοτήστε τη , φτάνει η συμβολή της στα πράγματα της Ιτιάς από την θέση του αντιδημάρχου στον Δελφικό θίασο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ Λ.Τ.ΦΩΚΙΔΑΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΡΠΙΛΙΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

να ζητήσουν την υποστήριξη τους πίσω

Ανώνυμος είπε...

"""μου κάνει εντύπωση που δεν παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δελφών σε ένα τόσο ουσιώδες πρόβλημα του Δήμου...αλλιώς κι αλλιώς όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη...εκτός και αν ήξερε γι ατην επιστολή της κυρίας αντιδημάρχου και τόπαιξε Χάρμαινος Πιλάτος !!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάνε σπίτια τους, μήπως δει η Ιτέα και ολόκληρη η Φωκίδα μια άσπρη μέρα?? Αρκετά με όλους αυτούς που νομίζουν πως αναβαθμίζουν τον τόπο... αλλά είναι γλυκιά η εξουσία!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα τοπικό συμβούλιο φιάσκο απ΄τη πρωτη στιγμή. Με άλλη εισήγηση ενημερωσαν, όσους ενημερωσαν και άλλη εισηγηση, "συμπληρωματική" την ονομασαν, παρουσιασαν στο συμβούλιο. Απροετοίμαστοι να απαντησουν στα ερωτηματα των συμβουλων της αντιπολιτευσης και του δημοτικου συμβουλου κ. Δρακακη. Φωναζαν να μην μας παρει το Λιμενικο Ταμειο (;;;) η Χαλκιδα και εισηγουντο απ' το 2016 το αντιθετο. Ο Δημαρχος που κοπτεται για μας εξαφανισμενος για να μην τυχον ερθει αντιμετωπος με τιποτα ερωτηματα και βρεθει απέναντι σε τιποτα Γαλαξιδιώτες...κλπ κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

malon girize tenia sta salona o dimarxos....DEN ΞΕΧΝΟ..ITEA....A.N.O.Ρ.Θ.Ο.Γ.Ρ.Α.Φ.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν γινει η συγκέντρωση αυτη ενημερώθηκαν οι πολίτες για τις αρνησεις του υπουργείου η παραπλανηθηκαν για άλλη μια φορά?

Ανώνυμος είπε...

Παραπλανηθηκαν φυσικά.