Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Με Νίκη Βόλου ο Αστέρας Ιτέας στον τελικό του ομίλου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών μετά την νίκη του επί της ομάδας της Τσαριτσάνης


Την Νίκη Βόλου  εντός έδρας θα αντιμετωπίσει στις 9 Μαΐου ο Αστέρας Ιτέας  στον τελικό του 4ου ομίλου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η ομάδα της Ιτέας στο σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης επικράτησε με 2-0 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Τα γκολ σημειώθηκαν στην εκπνοή των δύο ημιχρόνων. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Αρκουμάνης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 92’ ο Γεωργουσόπουλος έκλεισε το σκορ, γράφοντας το τελικό 2-0.
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο που έχασε μάλιστα και χτύπημα πέναλτι. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στην επανάληψη και έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ που σταμάτησε με εκπληκτικές επεμβάσεις ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης.
Οι παίκτες  του Αστέρα Ιτέα θα προετοιμασθούν να αντιμετωπίσουν την γνώριμη ομάδα του Βόλου που στον τελευταίο αγώνα είχαν χάσει με 0-1 , με γκολ του Ντόλγκι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.