Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Αστέρας Ιτέας Vs Νίκη Βόλου : Η αρχή μιας σχέσης πάθους....!






Δεν λέω καλή η κόντρα των οπαδών μας με την εξωτική Μαλεσίνα ή με το μαρτυρικό Δίστομο, άντε και με την πρωτεύουσα του νομού μας τον Φωκικό & τους Κουδουνάδες… αλλά Νίκη Βόλου?!?! ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

 Έμαθε ακόμα και το BLUE CLUB με τους οργανωμένους της Νίκης την ΙΤΕΑ μας,
είμαστε στο στόμα κάθε φιλάθλου από τον Βόλο που σέβεται τον εαυτό του!
 (ακόμα και έως βρισιά αλλά δεν έχει σημασία)

....


Ανακοίνωση εξέδωσε το Blue Club, που αναφέρεται στις νίκες σε γυναικείο βόλεϊ, πόλο και ποδόσφαιρο, ενώ ειδική αναφορά γίνεται και … στους «μάγκες της Ιτέας».

Αναλυτικά:
«Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο κάναμε το 3/3 (βόλεϊ, πόλο και ποδόσφαιρο) και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι μια λέξη ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ... Είμαστε υπερήφανοι που η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ πρωταγωνιστεί παντού με αξιοπρέπεια.
Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του βόλεϊ που πήρε την άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία και ελπίζουμε πως αυτό θα συμβεί και στα υπόλοιπα τμήματα που έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο.
ΥΓ Ελπίζουμε να βρεθούμε πολύ σύντομα με τους μάγκες της Ιτέας».
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ''Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ''

                           Ιμεράι: Οι φίλαθλοι του Αστέρα ορμούσαν σαν τα σκυλιά

Καταγγελία για τις συνθήκες ζούγκλας που συνάντησε στην Ιτέα η Νίκη έκανε ο α’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι, μιλώντας στον Blue Heart 105.1. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

1imeraiitea
Νίκος Παπακωνσταντίνου: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη σημερινή αναμέτρηση  μετά τον θρίαμβο μέσα σε ένα άντρο, που δεν το λέω γήπεδο, γιατί μόνο γήπεδο δεν ήταν. Μέχρι κροτίδες που νόμιζα ότι άνοιγαν φουρνέλα έσκαγαν κάτω από τα πόδια μας.

Φάντζιο Μπούις : "Σε εκείνη τη φάση, γίνεται αλλαγή ο Χρήστος Τζιώρας, έρχεται κοντά στην κερκίδα, έπεσε ένα μπουκάλι πάνω του κι έτσι διακόπηκε το παιχνίδι για κάποια λεπτά"

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-1 [01/04/2018]   (με 3.000 προβολές παρακαλώ!!!)




Κ.ΛΙΒΑΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ, ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΦΑΝ. ΜΠΟΥΙΣ: ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ



ΡΕΚΟΡ !! 32" κρατάει την μπάλα ο τερματοφύλακας χωρίς να υποδειχθεί έμμεσο!!



ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 2-1 [17/12/2017]



ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 2-1  (με ΡΕΚΟΡ 20.000 προβολές !!!)









Ανάλυση του αγώνα από το magnesiasports.gr/

Δε «μάσησε» η Νίκη στην Ιτέα, 1-0 τον Αστέρα


Η Νίκη Βόλου κόντρα τον Αστέρα Ιτέας, σε ένα παιχνίδι που έκρινε τη δεύτερη θέση του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δεν επηρεάστηκαν από την κρισιμότητα του αγώνα και το «πολεμικό» κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι των γηπεδούχων, παίρνοντας ένα μεγάλο «διπλό» με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για τους νικητές ο Ντόλγκι στο 37ο λεπτό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, δίχως κάποια μεγάλη φάση μπροστά στα "καρέ" τους. Το πάθος κι η δύναμη ήταν τα στοιχεία που γίνονταν ευδιάκριτα στο ματς, με το... ποδόσφαιρο να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Στο 4' ένα σουτ του Ντινιωτάκη κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενω αρκετά άουτ έφυγε το σουτ του ίδιου παίκτη σε κόντρα επίθεση κάποια λεπτά αργότερα.

Η Νίκη δεν απειλείτο ιδιαίτερα, πέρα από κάποιες ημιτελείς επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων από στατικές φάσεις, και τη δεύτερη φορά που προσέγγισε την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, κατάφερε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα στο 37’, ο Ντινιωτάκης μετά από πίεση στα αριστερά της άμυνας του Αστέρα και κλέψιμο (είχε προηγηθεί πίεση του Τζιώρα στον τερματοφύλακα του Αστέρα Πάππο) σέντραρε για τον Ιορδανίδη, που πάσαρε λίγο πιο πίσω στον Ντόλγκι, του οποίου το σουτ, από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, κατέληξε συρτά στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων για το 0-1.
Το πρώτο μέρος έκλεισε, δίχως κάτι το περαιτέρω αξιοσημείωτο, με τους φιλοξενούμενους να είναι εξαιρετικά "διαβασμένοι" στον αγωνιστικό χώρο, περιορίζοντας πολύ τους αντιπάλους τους, δίχως να τους επιτρέπουν να τους "πλησιάσουν" επικίνδυνα. Αυτό, σε συνδυασμό με το όμορφο τέρμα του Ντόλγκι, έφεραν τη Νίκη σε θέση οδηγού, όσον αφορά τους τρεις βαθμούς.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Αστέρα να έχει τη μεγαλύτερή του ευκαιρία στο παιχνίδι να ισοφαρίσει, με το σουτ του Μαλισσόβα στο 54' να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον Θεολόγη. Από 'κει και πέρα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να προσπαθούν να φέρουν το ματς στα ίσια, δίχως, όμως, να έχουν κάποια στιγμή αντίστοιχης επικινδυνότητας, όπως αυτή του 54ου λεπτού. Από τη μεριά της, η Νίκη έκανε καλή διαχείριση του υπέρ της αποτελέσματος, δείχνοντας πως δύσκολα οι αντίπαλοί της θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίστασή της.

Τα λεπτά κυλούσαν, με τη Νίκη να κρατά το υπέρ της 0-1 και να αντιστέκεται απέναντι στους αντιπάλους της που πίεζαν εντός αγωνιστικού χώρου και το πολεμικό κλίμα που υπήρχε στην κερκίδα, από την αρχή του αγώνα. Ενώ το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του, δίχως να υπάρχει κάτι αξιόλογο ποδοσφαιρικά, μία φάση που προκλήθηκε από... εξωγενείς παράγοντες, "σημάδεψε" όλη την αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα, κοντά στη συμπλήρωση των 90', το τεχνικό τιμ της Νίκης αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Χρήστο Τζιώρα. Την ώρα που ο επιθετικός της Νίκης αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο,(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ - συμπληρώνουμε εμεις)  σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Νίκης, ένα πλαστικό μπουκάλι έφυγε από την κερκίδα των γηπεδούχων και χτύπησε τον ποδοσφαιριστή των κυανολεύκων, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια, προκειμένου να αποφασίσουν εκεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η αναμέτρηση.
Τελικώς, το διαιτητικό τρίο επέστρεψε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι συνεχίστηκε για περίπου πέντε λεπτά, με τον αγώνα να λήγει, με το 1-0 υπέρ της Νίκης να παραμένει, αποτέλεσμα το οποίο της χάρισε τη δεύτερη θέση.
Όμως ήδη είχαν αποβληθεί τέσσερις παίκτες, οι Τζιώρας και Ντινιωτάκης για τη Νίκη και δύο από τους γηπεδούχους (Πάππος και Κοντογιώργος) για εμπλοκή στη σύρραξη οι τρεις και ο Τζιώρας, γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή έκανε άσεμνη χειρονομία, κάτι που αρνούνται οι άνθρωποι της Νίκης. Πάντως, οι δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης είχαν γίνει αλλαγή, γι' αυτό και οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με έντεκα παίκτες και ο Αστέρας με εννιά. 


ΑΣΤΕΡΑΣ  ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Αρκουμάνης (58' Κουτσούμπας), Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι (81' Κοντογιώργος), Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης (78' Δρίβας), Αλεξίου, Αντωνίου (64' Σεΐτι), Μαλισσόβας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης (81' Παπαδήμας), Λάιος, Κοντοές, Χρ. Καρτσαμπάς, Ντόλγκι, Μέτσε, Ντινιωτάκης (78' Τζάθας), Μπάιριτς (32' λ. τρ. Βουρδάκης), Ιορδανίδης, Τζιώρας (86' Αναστασίου)






Την άμεση αντίδραση των ανθρώπων του Αστέρα Ιτέας προκάλεσαν οι καταγγελίες του Αντιπροέδρου της Νίκης Βόλου Αζέτ Ιμεράι αναφορικά με τις συνθήκες τέλεσης του αγώνα στην Ιτέα την Κυριακή και τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την αλλαγή ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων, τη ρίψη αντικειμένου στο κεφάλι του και όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου.
Ο Αντιπρόεδρος των δευτεραθλητών του ομίλου κατήγγειλε «επιθετικό κλίμα» στην Ιτέα, «ανυπαρξία» της διοίκησης των γηπεδούχων και της αστυνομίας , επιθέσεις εναντίον των παικτών της ομάδας του και ότι «οι φίλοι του Αστέρα ορμούσαν σαν τα σκυλιά» εναντίον μελών της αποστολής της Νίκης Βόλου. Από τα πυρά δε του Αζ. Ιμεράι δεν ξεφεύγει ούτε ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Λίβας, για τον οποίο ο διοικητικός παράγοντας των βολιωτών αναφέρει ότι παρότρυνε τους παίκτες του «αν δεν βρείτε μπάλα, βρείτε πόδια».
Η απάντηση του ΔΣ του Αστέρα Ιτέας κυμάνθηκε σε υψηλούς τόνους κι έχει ως εξής:
Με τεράστια έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νίκης Βόλου κυρίου Ιμεράι αναφορικά με τις υποτιθέμενες συνθήκες που η ομάδα του συνάντησε στο γήπεδο της Ιτέας.

Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε βαθύτατα την πίεση που υπάρχει σε τόσο μεγάλα και ιστορικά λαοπληθή σωματεία σαν την Νίκη Βόλου όπου ο πρωταθλητισμός είναι αυτοσκοπός, ειδικά σε εποχές που νέες ομάδες πρωταγωνιστούν στην πόλη του Βόλου.


Αυτό όμως δεν δίνει κανένα δικαίωμα και σε κανένα να προσβάλει τόσο το σωματείο του Αστέρα Ιτέας, όσο και τον κόσμο του που ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικός.


Είναι κρίμα για τόσο βαριές φανέλες όχι μόνο στην κατηγορία αλλά συνολικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα , να εμφανίζουν συμπεριφορές που δεν τις αντιπροσωπεύουν ,να μην τηρούν στοιχειωδώς και εξόφθαλμα το fair play , ενώ ποδοσφαιριστές με τρομερές παραστάσεις απο την Α’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία σαν τον κύριο Τζιώρα να βγαίνουν αλλαγή όχι από την πλευρά των πάγκων όπως συνηθίζεται, αλλά από την πλευρά της κερκίδας στολίζοντας παράλληλα τον κόσμο του Αστέρα με Γαλλικά, κάνοντας και ξεκάθαρη προβολή των γεννητικών του οργάνων .


Σε ένα παιχνίδι που πρώτη φορά φέτος υπήρχε τόσο ισχυρή παρουσία αστυνομίας, την στιγμή μάλιστα που ο αριθμός των φιλοξενουμένων μετα βίας ξεπερνούσε τα 10 άτομα.

Και ας μην ξεχνάμε το τι έγινε στον πρώτο γύρο όπου οι οπαδοί της Νίκης επιτέθηκαν στους οπαδούς του Αστέρα επειδή τόλμησαν να πανηγυρίσουν το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας μας, και που εν τέλη τους οδήγησαν εκτός αγωνιστικού χώρου την στιγμή που είχαν κάνει 3 ώρες ταξίδι και είχαν πληρώσει κανονικά το εισιτήριο τους.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα κύριο Ιμεράι καμίας ομάδας όσο μεγάλης και αν είναι να απευθύνεται με τον όρο σκυλιά για τον κόσμο της ομάδας μας, να απαξιώνει τον προπονητή μας και να ψεύδεται ασύστολα εναντίων της διοίκησης της ομάδας μας .

Ας αναλογιστεί ο καθένας οτι η κάθε ομάδα έχει τον δικό της κόσμο και την δικία της ιστορία( η δικιά μας ξεκινάει το μακρινό 1936)
Όλα τα παραπάνω αναφέρονται καθαρά ως προς το πρόσωπο του κυρίου Ιμεράι και μόνο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.
Τιμούμε και σεβόμαστε απεριόριστα την Νίκη και τον κόσμο της και της ευχόμαστε να επιστρέψει εκει που η ιστορία και ο λαός της επιτάσσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: