Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Δελφών σχετικά με τη μεγάλη βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα Ιτέας,

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Δελφών.

Εκ μέρους της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών και σχετικά με τη μεγάλη βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα Ιτέας, σας ενημερώνουμε τα εξής: 
Την Τετάρτη το βράδυ παρουσιάστηκε σημαντική βλάβη (σπάσιμο) στο κεντρικό αντλιοστάσιο του αποχετευτικού συστήματος της Ιτέας, στη λεωφόρο Ηρώων.
Το δίκτυο αποχέτευσης Ιτέας έχει κατασκευαστεί με αγωγό εκτόνωσης που οδηγεί στο λιμάνι της Ιτέας στο σημερινό καφέ Mostra. Όταν παρουσιάζεται βλάβη και το αντλιοστάσιο δε λειτουργεί ώστε να οδηγήσει τα λύματα στο βιολογικό καθαρισμό της πόλης, τότε αναγκαστικά τα λύματα εκτρέπονται από τον προαναφερόμενο αγωγό εκτόνωσης. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η βλάβη και για περισσότερες από 36 ώρες εντατικά τα συνεργεία μας έδωσαν αγώνα για να αντιμετωπίσουν την πολύ μεγάλη βλάβη που παρουσιάστηκε, η οποία εν τέλει αποκαταστάθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι. 
Οι αναφορές περί δήθεν οικολογικού εγκλήματος κλπ είναι τουλάχιστον υπερβολικές και σαφέστατα άδικες και παράλογες, αφού είναι προφανές ότι πράξαμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που με πολύ γρήγορους ρυθμούς εκτελείται το έργο πλήρους αναβάθμισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (ΒΙΟΚΑ) Ιτέας, που συμπεριλαμβάνει μάλιστα και τον πλήρη εκσυγχρονισμό του κεντρικού αντλιοστασίου στη λεωφόρο Ηρώων, έργο το οποίο ολοκληρώνεται πολύ σύντομα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ ποιος τα γράφει αυτά; Όχι μόνο λένε ψέματα και με ύφος "ξέρεις σε ποιον μιλάς" αλλά δεν ξέρουν και να γράφουν οι άνθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

Τι σχεση εχει το τι κανατε για να αποκαταστησετε τη βλαβη με το αν εγινε οικολογικη καταστροφη η οχι;;;συνεχιζετε να φορατε παρωπιδες και να μην αναγνωριζετε την πραγματικοτητα...αν ξαναβγειτε να μας γραψετε...

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον εκτελείται το έργο ΒΙΟΚΑ Ιτέας, μπορείτε να μας πείτε τα χρονοδιαγράμματα?

Λιναρδατος Δημήτρης είπε...

1.βλαβη η οποία επαναλαμβάνεται 3-5 φορές τ χρόνο κ κάθε χρόνο,δεν είναι βλάβη.
2.αναγκαστικα θ έπρεπε ν λειτουργει ο υποθαλάσσιος αγωγός π καταλήγει περιπου 200 μέτρα απ τ λιμάνι κ όχι αυτός π εσείς δινετε 'εντολη' ν ανοίξει,ο οποίος θ δούμε τελικά αν καλώς κ νομιμως υφίσταται.
3.εσεις κύριοι τ δευα,έχετε μεγάλο θράσος ν αποκαλειτε παράλογες,υπερβολικες κ άδικες τ οποιες αναφορές πολιτών,αντί ν ζητήσετε τουλάχιστον δημόσια συγνώμη κ ν βρίσκεστε παρόν σ 'προβλημα' κ όχι απλά ν "περνάτε".θ έπρεπε ν ντρέπεστε..λέω εγώ!
Τέλος είστε 'τυχεροι' η 'καλα οργανωμενοι',εσείς του δήμου Δελφών,γιατί ένας κουκος δ φέρνει τ άνοιξη όπως λέει η παροιμια!μιας κ δεν είδα κανέναν 'προεδρο' φορέα η συλλογου,παρόν σ ένα τόσο τεραστιο θέμα.σας ψηφίσαμε κύριοι γ ν προτεινετε!ν λύνετε!ν στε παρόν!όχι ν κρυβεστε,σ κάθε προβλημα π προκύπτει κ ν εμφανίζεστε κάνοντας 'φιεστες κ δηλωσεις' σ ανυποπτο χρόνο μόνο κ μόνο για τ δική σας προβολή..!